Hotel NH Eindhoven Conference Centre Koningshof

24 en 25 oktober 2020

Muaythai Organisatie Nederland (MON) is in onderhandeling met het onderstaande hotel. We zijn van plan een x-aantal kamers (inclusief ontbijt) te reserveren voor de atleten, coaches, ouders en/of begeleiders.

Meer informatie over de reserveringsmogelijkheden volgens snel.

Hotel NH Eindhoven Conference Centre Koningshof
NH Eindhoven Conference Centre Koningshof bevindt zich in een buitenwijk van Veldhoven, in de nabijheid van Eindhoven, en is geschikt voor zowel zakenreizigers en toeristen maar biedt ook uitstekende faciliteiten voor sporters. Het ligt vlak bij een nationaal park, dus perfect voor wandelingen om even bij te komen.

  • het hotel is omgeven door weelderig groen
  • er is een bushalte tegenover het hotel voor eventueel transport naar het vliegveld en/of het station van Eindhoven
  • pendelbus tussen het hotel en de Fontys Sporthogeschool wordt geregeld door MON

In totaal telt het hotel 509 kamers met tal van mogelijke combinaties; een standaard kamer met een éénpersoonsbed, een superior kamer met een kingsize bed of aansluitende kamers en gezinskamers. Alle kamers zijn eenvoudig ingericht in rustgevende, gedempte kleuren, sommige met uitzicht op het bos. Onder andere voorzien van eigen douche en toilet, tv en minibar.

Er is een breed scala aan opties voor eten en drinken, plus een mooi terras voor de nodige ontspanning in de buitenlucht. Over ontspanning gesproken, er is een sportcentrum dat over een sauna beschikt, en niet te vergeten een zwembad, een fitnessruimte en squashbanen.

Foto-impressie

Volgt snel

Prijzen

Volgt snel